Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen

De meeste survivalrunners hebben trailrunschoenen aan. Hiermee hebben we veel grip op de touwen en op het onverharde terrein.

Hierboven dragen ze hardloopsokken en een lange hardlooptight. Met een korte broek kun je zeker komen trainen, maar bij sommige hindernissen zal het touw wellicht wat schuren tegen de benen. Een korte broek en lange sokken is ook een optie.

In de zomer is een t-shirt met korte mouwen prima. Als het wat kouder wordt, raden we een jasje aan voor tijdens de warming-up. In de winter dragen de meesten een thermoshirt met lange mouwen onder een t-shirt.

Benieuwd naar waar je goede kleding kunt vinden? Check onze pagina over clubkleding.

De credits (waamee je je aanmeldt voor een training) worden elke maand uitgedeeld. Heb je een abonnement voor 1x/week, dan krijg je 4 credits per 4 weken. Als je je credits niet opmaakt in een maand, dan neem je ze mee naar de volgende maand en naar de maand erna. De credits zijn dus 2 maanden overdraagbaar. Zo kun je gerust op vakantie en daarna de gemiste trainingen inhalen.
Op het sportpark zijn voldoende parkeerplaatsen voor de auto. Er is ook een fietsenstalling aanwezig. We verzoeken je de fiets in deze stalling te plaatsen en vervolgens richting de groene containers te lopen (zo’n 100m). Daar verzamelen we en beginnen we de training.
Het terrein is alleen toegankelijk voor leden van Overcoming Obstacles tijdens reguliere trainingstijden op straffe van artikel 461 van het Wetboek van Strafrecht. Met andere woorden, de baan is helaas niet openbaar toegankelijk.

Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm dan hieronder en we komen er z.s.m. op terug