Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen

De meeste survivalrunners hebben trailrunschoenen aan. Hiermee hebben we veel grip op de touwen en op het onverharde terrein.

Hierboven dragen ze hardloopsokken en een lange hardlooptight. Met een korte broek kun je zeker komen trainen, maar bij sommige hindernissen zal het touw wellicht wat schuren tegen de benen. Een korte broek en lange sokken is ook een optie.

In de zomer is een t-shirt met korte mouwen prima. Als het wat kouder wordt, raden we een jasje aan voor tijdens de warming-up. In de winter dragen de meesten een thermoshirt met lange mouwen onder een t-shirt.

Benieuwd naar waar je goede kleding kunt vinden? Check onze pagina over clubkleding.

De credits (waamee je je aanmeldt voor een training) worden elke maand uitgedeeld. Heb je een abonnement voor 1x/week, dan krijg je 4 credits per 4 weken. Als je je credits niet opmaakt in een maand, dan neem je ze mee naar de volgende maand en naar de maand erna. De credits zijn dus 2 maanden overdraagbaar. Zo kun je gerust op vakantie en daarna de gemiste trainingen inhalen.
Op het sportpark zijn voldoende parkeerplaatsen voor de auto. Er is ook een fietsenstalling aanwezig. We verzoeken je de fiets in deze stalling te plaatsen en vervolgens richting de groene containers te lopen (zo’n 100m). Daar verzamelen we en beginnen we de training.
Het terrein is alleen toegankelijk voor leden van Overcoming Obstacles tijdens reguliere trainingstijden op straffe van artikel 461 van het Wetboek van Strafrecht. Met andere woorden, de baan is helaas niet openbaar toegankelijk.

Via de pagina ‘Trainen bij OO‘ kun je een account aanmaken. In de ‘Shop‘ ga je op zoek naar het product ‘Proefles‘. Klik op ‘Kopen‘. Nu heb je een credit om je aan te melden voor een van de reguliere trainingsmomenten. Deze vind je terug onder het kopje ‘Planning‘. Klik op ‘Aanmelden‘ bij het trainingsmoment naar jouw keuze.

Bij OO kennen we zowel een proefles als een introductieles. De proefles is optioneel voor iedereen die even wil proeven van de trainingen om te kijken of trainen bij OO bij hen past. De introductieles is een verplichte eerste training voor elk nieuwe volwassen lid, waarin we je wegwijs maken in onze locatie, trainingsfilosofie en meer. Aanmelden hiervoor kan pas na het afnemen van een strippenkaart of abonnement.

Bij het aanschaffen van een product kun je een vinkje zetten bij ‘Kopen voor kind of ander familielid’. Hiermee kun je een product (proefles, abonnement of strippenkaart) toewijzen op een specifiek familielid. Elk product is persoonlijk en niet-overdraagbaar. In je profiel kun je altijd achteraf nog meerdere familieleden toevoegen.

Bij Overcoming Obstacles is het belangrijk dat je je voor elke training aanmeldt. Zo weten we van tevoren wie er aanwezig zijn. Aanmelden doe je door op de website of app het kopje ‘Planning‘ op te zoeken en op ‘Aanmelden‘ te klikken bij de training die jij wilt volgen. Je kunt je een aantal weken van tevoren al aanmelden, zolang je nog ‘Credits‘ hebt. Met elke credit kun je je aanmelden voor één training.

Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm dan hieronder en we komen er z.s.m. op terug