Obstakels zijn er om te overwinnen

Ontdek de gaafste manier om in de buitenlucht fit te worden, onder begeleiding van de ervaren trainers van Overcoming Obstacles.

Hindernissen klimmen

Je kunt meer dan je denkt

Obstakels overwinnen. Letterlijk. Leer verschillende touwklimtechnieken, verleg je grenzen en ontdek hoe jij keer op keer sterker, handiger en sneller wordt in de hindernissen.

Workouts

Hard werken betaalt zich terug

Wij combineren het beklimmen van hindernissen met een grote variatie aan functionele bewegingen in workoutvorm op relatief hoge intensiteit voor maximaal plezier en resultaat.

Persoonlijke aandacht

Wij kijken naar de persoon achter de sporter en willen jou op jouw eigen niveau bedienen

Focus op kwalitatieve uitvoering en persoonlijke doelen. Zo blijf je heel en overwin je op een gezonde manier jouw obstakels.

ROOSTER

Ben je er klaar voor?

Wij kunnen niet wachten tot we van start mogen gaan en hebben er veel zin in.

Lees hieronder wat wij jou kunnen bieden.

Survivalrun

Strijd tegen jezelf, de hindernissen en de natuurlijke elementen in onze survivalrun training. Ontdek hoe krachttraining en workouts een leuke en effectieve aanvulling op het klim- en hardloopwerk zijn. 

Jeugdtraining

Vanaf 7 jaar kun je bij ons terecht voor klim- en klauterplezier.

De jeugd zal spelenderwijs trainen, maar zal ook
uitgedaagd worden. Hierbij staat plezier voorop.

WHAT'S YOUR CHALLENGE?

Iedereen heeft een eigen uitdaging. Specifiek trainen voor je eerste survivalrun? Je eerste 5km hardlopen? We helpen je graag jouw eigen doelen te bereiken. Hierbij bieden we extra begeleiding aan op o.a. het gebied van voeding, mindset en personal coaching.

Check ons volledige aanbod hieronder

Wat onze leden zeggen