Grote logovariant Overcoming Obsyacles

Team OO

Samen zo OO!

Maak kennis met het Overcoming Obstacles Team of boek direct een gratis les voor een meet op de baan!

Team OO

Jeroen Bolks

Coördinator volwassenen

Survivalrun heeft mijn leven veranderd

Ik kwam in 2012 als lange slungel op mijn eerste training. Ik dacht eerst dat het niks voor mij was, maar ik werd verliefd op de sport en de sfeer. Ik had nooit gedacht dat ik mezelf ooit atleet zou noemen, laat staan dat ik me kon meten met de beste survivalrunners van Nederland. Toch werd ik steeds beter en heb ik dat niveau mogen bereiken.

Maar ik raakte helaas geblesseerd. Mijn lichaam was niet in staat de belasting van de enorm zware trainingen en wedstrijden te verwerken. Ik realiseer me nu dat het bouwen aan een sterke basis essentieel is voor iedereen die het beste uit zichzelf probeert te halen. Dat hoeft absoluut niet saai te zijn!

Certificaten en diploma’s

 • Basis trainer survivalrun
 • Bachelor of Sports
 • EHBO
Jeroen Bolks - Coördinator volwassenen

Niels Wieringa 

Coördinator jeugd

Je kunt veel meer dan je denkt, dit is waar ik vanuit ga!

In 2014 ben ik begonnen met de sport survivalrun. Ik begon alles behalve als atleet, de sport was veel te complex en zwaar voor mij. Door slim en keihard te trainen is het mij gelukt veel fysieke, maar ook mentale obstakels te overwinnen. Ondertussen loop ik mee in de Nederlandse competitie en blijf ik mezelf verbazen.

Het bovenstaande is ook iets wat ik anderen gun. Door middel van Overcoming Obstacles hoop ik mensen te kunnen laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan ze denken. Een sterke basis bouwen door op een speelse manier te trainen, dat is waar ik voor ga!

Certificaten en diploma’s

 • Basis trainer survivalrun
 • Bachelor of Social Work
 • EHBO
Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

Matthias Ouwejan

Coördinator volwassenen

Leer hoe tof een survivalrun is!

Sport is een fantastische uitlaatklep en ik gebruik het ook om mentale obstakels te overwinnen of juist om tot rust te komen. Bij Overcoming Obstacles kom je terecht in een warme familie van mensen die daar net zo in staan. En survivalrun is een sport waarop je nooit uitgekeken raakt, altijd is er iets nieuws te leren en bovendien trainen we in weer en wind, fantastisch!

Mijn trainingen zijn functioneel en gericht op jouw plezier. Ik wil je graag leren hoe mooi deze sport en waarom Overcoming Obstacles zo’n geweldige groep is. Ook voor persoonlijke begeleiding ben je bij mij aan het juiste adres. Laat het me gerust weten als je een specifieke vraag of doel hebt en dan kijken we samen hoe ik je kan helpen om jouw onmogelijkheden mogelijk te maken.

Certificaten en diploma’s

 • Trainer A Calisthenics
 • Trainer B Calisthenics Personal Trainer
 • Mastertrainer van het Calisthenics Opleidings Instituut (COI)
 • EHBO
Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

Tjaart Wiersum 

Coördinator volwassenen

In deze sport leer je elke keer je grenzen te verleggen zowel fysiek als mentaal

Vanaf het moment dat ik deze sport heb leren kennen in 2021 heb ik vernomen dat ik veel meer kan dan ik dacht. Mijn grootste overwinning is het maken van swingover want als je dat mij voor 2021 had voorgesteld had ik je voor gek verklaard. Daarnaast leer je (bijna) elke training weer wat nieuws en boek je vooruitgang op zowel fysiek als mentaal gebied.

Wat daarnaast het mooie aan de sport is dat iedereen elkaar wil helpen met het overwinnen van diverse hindernissen. Mijn doel met de sport is om zo veel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen en te houden zodat de algehele fitheid (gezondheid) toeneemt. Maar ook om mensen te stimuleren de hiervoor bedoelde mentale en fysieke hindernissen te trotseren en te overwinnen.

Dat doe je niet door elke keer keihard te trainen maar door een goede afwisseling en iedereen op zijn of haar eigen niveau te laten sporten.

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Lydia van der Kamp 

  Hoofdtrainer jeugd

  Met veel plezier groeien en sporten

  Ongeveer 2,5 jaar geleden ben ik begonnen met survivalrun. Als ik kijk naar wat ik in die 2,5 jaar geleerd heb en hoe ik gegroeid ben, dat is wel echt tof! 2,5 jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik een hoge swingover zou maken. Dit geef ik ook mee aan de jeugd, kijk hoever je komt. Lukt het nu even niet, dan proberen we het later nog een keer of een andere keer.

  Het belangrijkste van alles is dat je plezier hebt in de sport en trots moet zijn op ieder stapje dat je haalt. Want meer dan je best kun je niet doen.

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Linda den Engelsman 

  Hoofdtrainer jeugd en volwassenen

  Slogan

  Meer informatie volgt!

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Alexander Pot 

  Hoofdtrainer jeugd

  Ik doe deze sport al 8 jaar en altijd met veel plezier! Ik draag graag mijn kennis over aan anderen en creëer ook graag een leuke sfeer. Het mooiste aan onze sport is dat het heel toegankelijk is, voor jong, oud, groot en klein, ook zijn de mensen erg verwelkomend!

  Super tof als je iemand aan het begin binnenkomt en dat je diegene zo snel ziet groeien in wat ze durven en kunnen!

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Amy van Beek 

  Hoofdtrainer jeugd

  Ik vind survivalrun een super leuke sport! Een training bij OO is meer dan alleen klimmen. Sterker worden, uithoudingsvermogen en opzoek gaan naar je eigen uitdaging, maken de trainingen heel gevarieerd.

  Tijdens de trainingen verleg je grenzen en kom je er achter dat je meer kan dan je zelf denkt! Deze groei vind ik mooi om te zien als trainer.

  Kom je binnenkort gezellig een keertje meetrainen? Super leuk, tot dan!

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Tjeerd Visser

  Trainer jeugd

  Ik vind het gaaf om andere mensen kennis te laten maken met deze mooie sport. Ik doe deze sport al 8 jaar en blijf hier van genieten. Ik vind het leuk om training te geven en anderen beter te laten worden in Survivalrun.

  Ik geniet ervan als iemand aan het einde van een training iets kan wat hij/zij daarvoor nog niet kon. Daarbij helpen geeft mij heel veel voldoening. Bij OO is het een gezellige sfeer waar je op een leuke manier kennis kan maken met deze sport en dat gun ik iedereen!

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Robert-Jan Pot

  Trainer jeugd

  Ik vind survivalrun een super leuke sport, ik doe het nu al sinds 2014 en ik ga er nog lang mee door.

  Ik geef nu sinds een tijdje training bij OO en vind het erg leuk, ik help je graag met klimmen, techniek en hardlopen.

  Als je vragen hebt beantwoord ik ze graag dus kom vooral langs!

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Ruben Boer

  Trainer jeugd

  Ik vind survivalrun een super toffe sport. Ik doe deze sport nu sinds 2019 en ik hoop er nog lang mee door te gaan. Ik vind survivalrun een leuke sport door de combinatie tussen klimmen en hardlopen, ook kun je veel nieuwe dingen leren en veel plezier hebben.

  Mijn doel is om jullie allemaal enthousiast te maken voor deze actieve sport. Ik geef nu al een tijdje training bij OO en vind het erg leuk. Als trainer vind ik het belangrijk om anderen te helpen en hun grenzen te verleggen.

  Ik help je graag als je vragen hebt!

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Annemijn Koopman

  Trainer jeugd

  Ik vind Survivalrun een hele leuke sport. Ik doe het nu 2 jaar en ik ga nog lang niet stoppen.

  Survivalrun is een sport om plezier, rennen en klimmen te combineren. En natuurlijk steeds beter worden door nieuwe dingen te leren. Daar wil ik jullie als trainer graag mee helpen. En dan net zo lang door blijven oefenen totdat het lukt!

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Tim Dijkstra 

  Algemeen medewerker

  Survivalrun is voor mij de perfecte sport als het gaat om kracht, conditie en plezier. Ik doe pas sinds 1,5 jaar aan deze sport, maar in die tijd heb ik ontzettend veel geleerd.

  Ik vind het ook ontzettend leuk om mijn enthousiasme voor deze sport over te brengen op anderen en daarmee iedereen een stapje verder te helpen.

  Want deze sport doe je niet altijd alleen. Samen overwinnen we obstakels en onszelf. En dat vind ik zo mooi aan sporter en trainer zijn bij OO.

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Susan Huttinga 

  Hoofdtrainer jeugd 

  Meer informatie volgt!

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Loïs Pontier 

  Trainer jeugd

  Ik vind buitensporten heel leuk dus dan kan survivalrun natuurlijk niet missen. Het leuke van de sport is dat je een obstakel helemaal op je eigen manier kan doen.

  Het leuke aan het training geven is dat ik de kinderen kan helpen met hun obstakels.

  Het is altijd een gezellige sfeer tijdens de trainingen en het training geven waardoor ik er met plezier naar toe ga. Voor mij is deze sport zeker een aanrader.

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Tygo de Vink 

  Assistent Trainer jeugd

  Meer informatie volgt!

  Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen

  Meer OO

  Reviews;

  De beste reclame komt natuurlijk van onze leden. Lees de reviews er hier op na & dan zien we je graag op de OO Survivalbaan!

  UITSTEKEND beoordeling
  Gebaseerd op 55 recensies
  Heerlijke training gehad, waarbij het op mijn eigen tempo mocht zonder druk of oordeel te ervaren.
  Yfienke Smit
  Yfienke Smit
  24/11/2023
  Geweldige eerste ervaring. Goede opbouw van de training die veelzijdig was olv van zeer sociale en kundige trainer(s). Voor herhaling vatbaar!
  Thijs K
  Thijs K
  31/10/2023
  Dat bij de start van Overcoming Obstacles één van ons gezin is begonnen met survivalrun en inmiddels 4 van ons elke week weer met plezier naar OO gaan zegt eigenlijk al genoeg... Mooie baan die ook nog regelmatig uitgebreid of veranderd wordt en elke keer weer een andere gevarieerde training. Niels, Jeroen en de andere trainers zijn enthousiast en betrokken en zorgen ervoor dat het voor iedereen mogelijk en leuk is om bij OO te trainen, ook als je (zoals ik) de hoogtes soms best spannend vindt. Een aanrader voor iedereen die lekker buiten wil sporten en nieuwe dingen wil leren!
  Leoniek Burgler
  Leoniek Burgler
  19/10/2023
  Een geweldige plek waar survivalrun professioneel en met passie word beoefend!
  Maarten Postema
  Maarten Postema
  24/06/2023
  Fijne sociale sportclub met een mooie combinatie tussen crossfit en survival training! Goede trainers en toegankelijk voor iedereen!
  Koen Keijzers
  Koen Keijzers
  10/06/2023
  Wij hebben afgelopen zaterdag een begeleide clinic van anderhalf uur gehad met de jongens van ons hockey team (10-12 jaar). De hele clinic was goed opgezet en professioneel begeleid. De jongens hebben een geweldige tijd gehad! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Tim en Jeroen!
  Kitty Bleumink
  Kitty Bleumink
  06/06/2023
  Een fantastisch kinderfeest gehad. Klimmen, klauteren, samenwerken om de code van de kluis te kraken. Super georganiseerd. Amy (trainer) is heel rustig en duidelijk in haar uitleg.
  Maaike Aaldenberg
  Maaike Aaldenberg
  05/06/2023
  Het is echt een fantastische club. Goed georganiseerd. Up to date en mee met de tijd, makkelijke app je die zo kunt gebruiken. Vriendelijke mensen en prachtige obstacles.
  Marjolein Bos
  Marjolein Bos
  15/05/2023

  Contact

  Nieuwsgierig geworden?! We staan voor jou klaar! Vul het formulier in en dan nemen we zsm contact met je op!

  Overcoming Obstacles B.V.

  a. Nijenhuislaan 2,
      8043 WD Zwolle

  t. +31 6 - 868 04 375

  KvK: 81059639
  BTW: NL861910564B01

  Volg ons op onze socials:

  13 + 10 =