Grote logovariant Overcoming Obsyacles

Samen obstakels overwinnen

Outdoor training voor het hele gezin!

Kom trainen, wordt fitter en verleg plezierig je grenzen met het Overcoming Obstacles programma.

Wat is OO?

Overcoming Obstacles is meer dan een survivalrun trainingslocatie. Wij gebruiken de hindernissen in combinatie met functionele krachtoefeningen om zowel jeugd als volwassenen te helpen hun doelen te bereiken.

Onze oorsprong is Survivalrun. Onze sport. Een geweldige sport. Misschien wel de meest complete sport. In ieder geval de meest speelse sport. Een sport die ons sterker heeft gemaakt, zowel fysiek als mentaal. Als atleet, maar ook als persoon.

Wij vinden het ook belangrijk deze sport continu aan te vullen met andere elementen. Elementen als; mobiliteit, functionele krachttraining en high intensity workouts vinden wij belangrijk om een goede fundering aan belastbaarheid en kracht te leggen.

Door hierin veel te variëren, streven wij er continu naar om niet alleen de meest complete, maar ook de meest leuke en gezellige training aan te bieden

OO 

materiaal

Ben jij uit het juiste hout gesneden?! Iemand die zich niet laat tegenhouden door een buitje of wat kou? Die niets moet, maar er voor kiest verantwoordelijkheid te nemen in jouw leven?

Iemand die zich niet laat tegenhouden? Die streeft naar de sterkste versie van zichzelf en ook anderen helpt om die beste en sterkste versie van henzelf te worden…

Je vergelijkt jezelf in de eerste plaats niet met de rest, maar met wie jij gisteren was. Zo word je steeds fitter en gezonder. Je kunt hard trainen, maar ook vooral lol maken.

OO Leden | Uit het juiste hout gesneden

Reviews;

De beste reclame komt natuurlijk van onze leden. Lees de reviews er hier op na & dan zien we je graag op de OO Survivalbaan!

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 45 recensies
Apenkooi voor volwassenen. Heerlijk
Kasper Batterink
Kasper Batterink
20/04/2023
Superleuke sportclub!
Ben Poortland
Ben Poortland
01/02/2023
Waarom trainen bij overcoming obstacels?! Trainen op eigen niveau, niks moet alles mag, enthousiaste trainers staan voor je klaar, heerlijk buiten in weer en wind.
Lydia Van Der Kamp
Lydia Van Der Kamp
29/10/2022
Echt een leuke sport
tjeerd
tjeerd
28/10/2022
Wat een supersport! Onder positieve en stimulerende begeleiding zijn kinderen lekker actief bezig en leren ze hun grenzen te verleggen. Goed voor hun zelfvertrouwen, ook buiten de sport!
Simone van Ruth
Simone van Ruth
26/10/2022

Team OO

Jeroen Bolks

Coördinator volwassenen

Survivalrun heeft mijn leven veranderd. Ik kwam in 2012 als lange slungel op mijn eerste training. Ik dacht eerst dat het niks voor mij was, maar ik werd verliefd op de sport en de sfeer. Ik had nooit gedacht dat ik mezelf ooit atleet zou noemen, laat staan dat ik me kon meten met de beste survivalrunners van Nederland. Toch werd ik steeds beter en heb ik dat niveau mogen bereiken.

Maar ik raakte helaas geblesseerd. Mijn lichaam was niet in staat de belasting van de enorm zware trainingen en wedstrijden te verwerken. Ik realiseer me nu dat het bouwen aan een sterke basis essentieel is voor iedereen die het beste uit zichzelf probeert te halen. Dat hoeft absoluut niet saai te zijn!

Certificaten en diploma’s

  • Basis trainer survivalrun
  • Bachelor of Sports
  • EHBO
Jeroen Bolks -<br />
Coördinator volwassenen
Niels Wieringa -<br />
Coördinator Jeugd

Niels Wieringa

Coördinator jeugd

Je kunt veel meer dan je denkt, dit is waar ik vanuit ga!

In 2014 ben ik begonnen met de sport survivalrun. Ik begon alles behalve als atleet, de sport was veel te complex en zwaar voor mij. Door slim en keihard te trainen is het mij gelukt veel fysieke, maar ook mentale obstakels te overwinnen. Ondertussen loop ik mee in de Nederlandse competitie en blijf ik mezelf verbazen.

Het bovenstaande is ook iets wat ik anderen gun. Door middel van Overcoming Obstacles hoop ik mensen te kunnen laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan ze denken. Een sterke basis bouwen door op een speelse manier te trainen, dat is waar ik voor ga!

Certificaten en diploma’s

  • Basis trainer survivalrun
  • Bachelor of Social Work
  • EHBO

Matthias Ouwejan

Hoofdtrainer volwassenen

Ik wil jou graag enthousiasmeren en leren hoe tof survivalrun is. Sport is een fantastische uitlaatklep, maar kun je ook gebruiken om angsten te overwinnen. Geloof me, ik kan erover meepraten.

Mijn trainingen zijn functioneel en gericht op de kwaliteit van de verschillende bewegingen die we gaan doen. Daarbij vergeet ik nooit dat plezier het allerbelangrijkste is en ik wil jou laten zien dat je dat hier kan vinden.

Wil je persoonlijke begeleiding om een persoonlijk doel te bereiken? Dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. In een gesprek loop ik dan graag de mogelijkheden met je door. Tot ziens op de survivalrunbaan!

Certificaten en diploma’s

  • Trainer A Calisthenics
  • Trainer B Calisthenics Personal Trainer
Matthias-Ouwejan-In Action
Niels Wieringa -<br />
Coördinator Jeugd

Marjoke Kruisselbrink

Hoofdtrainer Jeugd

Sinds de start van Overcoming Obstacles kom ik wekelijks met veel plezier trainen. Ik vind het dan ook heel tof dat ik nu de kans heb om dit als jeugdtrainer over te brengen.

Vanuit mijn persoonlijke achtergrond met veel sporten van jongs af aan en mijn werk als fysiotherapeut heb ik ervaren wat sporten en bewegen allemaal kan brengen en dat gun ik iedereen. Bij zo’n gevarieerde sport als survivalrun geven de vele uitdagingen vooral veel plezier, en ook persoonlijke groei.

Ik hoop iedereen te kunnen laten ervaren hoe gaaf het is om bij Overcoming Obstacles te sporten en elke keer weer nieuwe dingen te leren.

Amy van Beek

Trainer jeugd

Ik vind survivalrun een te gekke sport!

Je kunt lekker sporten, plezier hebben en nieuwe dingen leren. Vooral de laatste 2 motiveren mij enorm als trainer, namelijk het plezier dat de kinderen hebben tijdens de training.

En om dan samen nieuwe dingen te leren, totdat het lukt!

Dat is toch echt wel het leukst aan trainer zijn!

Niels Wieringa -<br />
Coördinator Jeugd
Niels Wieringa -<br />
Coördinator Jeugd

Niels Berger

Trainer jeugd

Mijn doel is om jullie allemaal enthousiast te maken voor deze prachtige sport.

Sinds 2016 doe ik aan survivalrun. Daarvoor heb ik op atletiek gezeten. Ik kwam erachter dat ik de combinatie van klimmen, hardlopen en actief buiten bezig zijn heel erg leuk vond en dat is precies survival!

Als trainer vind ik het leuk om jullie te leren klimmen zoals de swingover of apenhang. Ik hoop je snel te ontmoeten en jouw de eerste training te geven.

Alexander Pot

Trainer jeugd

Ik vind survivalrun een super leuke sport, ik doe het nu al 6 jaar en ik ga er nog lang mee door.

Ik geef nu sinds een tijdje training bij OO en vind het erg leuk, ik help je graag met klimmen, techniek en hardlopen.

Als je vragen hebt beantwoord ik ze graag dus kom vooral langs!

Niels Wieringa -<br />
Coördinator Jeugd
Niels Wieringa -<br />
Coördinator Jeugd

Annelies van Ommeren

Trainer jeugd

Contact

Nieuwsgierig geworden?! We staan voor jou klaar! Vul het formulier in en dan nemen we zsm contact met je op!

Overcoming Obstacles B.V.

a. Nijenhuislaan 2,
    8043 WD Zwolle

t. +31 6 - 868 04 375

KvK: 81059639
BTW: NL861910564B01

Volg ons op onze socials:

1 + 7 =