Grote logovariant Overcoming Obsyacles

Samen obstakels overwinnen

Outdoor training voor het hele gezin!

Kom trainen, wordt fitter en verleg plezierig je grenzen met het Overcoming Obstacles programma.

Wat is OO?

Overcoming Obstacles is meer dan een survivalrun trainingslocatie. Wij gebruiken de hindernissen in combinatie met functionele krachtoefeningen om zowel jeugd als volwassenen te helpen hun doelen te bereiken.

Onze oorsprong is Survivalrun. Onze sport. Een geweldige sport. Misschien wel de meest complete sport. In ieder geval de meest speelse sport. Een sport die ons sterker heeft gemaakt, zowel fysiek als mentaal. Als atleet, maar ook als persoon.

Wij vinden het ook belangrijk deze sport continu aan te vullen met andere elementen. Elementen als; mobiliteit, functionele krachttraining en high intensity workouts vinden wij belangrijk om een goede fundering aan belastbaarheid en kracht te leggen.

Door hierin veel te variëren, streven wij er continu naar om niet alleen de meest complete, maar ook de meest leuke en gezellige training aan te bieden

OO-Wie zijn wij Hoofdtrainer Jeroen

materiaal

Ben jij uit het juiste hout gesneden?! Iemand die zich niet laat tegenhouden door een buitje of wat kou? Die niets moet, maar er voor kiest verantwoordelijkheid te nemen in jouw leven?

Iemand die zich niet laat tegenhouden? Die streeft naar de sterkste versie van zichzelf en ook anderen helpt om die beste en sterkste versie van henzelf te worden…

Je vergelijkt jezelf in de eerste plaats niet met de rest, maar met wie jij gisteren was. Zo word je steeds fitter en gezonder. Je kunt hard trainen, maar ook vooral lol maken.

Trainering bij OO van Niels

Reviews;

De beste reclame komt natuurlijk van onze leden. Lees de reviews er hier op na & dan zien we je graag op de OO Survivalbaan!

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 55 recensies
Heerlijke training gehad, waarbij het op mijn eigen tempo mocht zonder druk of oordeel te ervaren.
Yfienke Smit
Yfienke Smit
24/11/2023
Geweldige eerste ervaring. Goede opbouw van de training die veelzijdig was olv van zeer sociale en kundige trainer(s). Voor herhaling vatbaar!
Thijs K
Thijs K
31/10/2023
Dat bij de start van Overcoming Obstacles één van ons gezin is begonnen met survivalrun en inmiddels 4 van ons elke week weer met plezier naar OO gaan zegt eigenlijk al genoeg... Mooie baan die ook nog regelmatig uitgebreid of veranderd wordt en elke keer weer een andere gevarieerde training. Niels, Jeroen en de andere trainers zijn enthousiast en betrokken en zorgen ervoor dat het voor iedereen mogelijk en leuk is om bij OO te trainen, ook als je (zoals ik) de hoogtes soms best spannend vindt. Een aanrader voor iedereen die lekker buiten wil sporten en nieuwe dingen wil leren!
Leoniek Burgler
Leoniek Burgler
19/10/2023
Een geweldige plek waar survivalrun professioneel en met passie word beoefend!
Maarten Postema
Maarten Postema
24/06/2023
Fijne sociale sportclub met een mooie combinatie tussen crossfit en survival training! Goede trainers en toegankelijk voor iedereen!
Koen Keijzers
Koen Keijzers
10/06/2023
Wij hebben afgelopen zaterdag een begeleide clinic van anderhalf uur gehad met de jongens van ons hockey team (10-12 jaar). De hele clinic was goed opgezet en professioneel begeleid. De jongens hebben een geweldige tijd gehad! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Tim en Jeroen!
Kitty Bleumink
Kitty Bleumink
06/06/2023
Een fantastisch kinderfeest gehad. Klimmen, klauteren, samenwerken om de code van de kluis te kraken. Super georganiseerd. Amy (trainer) is heel rustig en duidelijk in haar uitleg.
Maaike Aaldenberg
Maaike Aaldenberg
05/06/2023
Het is echt een fantastische club. Goed georganiseerd. Up to date en mee met de tijd, makkelijke app je die zo kunt gebruiken. Vriendelijke mensen en prachtige obstacles.
Marjolein Bos
Marjolein Bos
15/05/2023

Contact

Nieuwsgierig geworden?! We staan voor jou klaar! Vul het formulier in en dan nemen we zsm contact met je op!

Overcoming Obstacles B.V.

a. Nijenhuislaan 2,
    8043 WD Zwolle

t. +31 6 - 868 04 375

KvK: 81059639
BTW: NL861910564B01

Volg ons op onze socials:

14 + 3 =