Samen obstakels overwinnen

Met de nieuwe outdoor trainingslocatie hopen wij de wijk Stadshagen en omgeving nog gezonder te maken. We willen een locatie creëren waar zowel kinderen als volwassenen samen kunnen sporten, grenzen kunnen verleggen en fysieke en mentale obstakels kunnen overwinnen.​

Wie ben jij als lid van OO?

Je kunt niet wachten om te gaan trainen. Je laat je niet tegenhouden door regen of kou. Je MOET helemaal niks, maar je KIEST ervoor om verantwoordelijkheden te nemen in jouw leven. Zo streef je naar de sterkste versie van jezelf en wil je ook anderen helpen om de beste en sterkste versie van henzelf te worden.

Je vergelijkt jezelf in de eerste plaats niet met de rest, maar met wie jij gisteren was. Zo word je steeds fitter en gezonder. Je kunt hard trainen, maar ook vooral lol maken.


Check onze Instagram
@overcomingobstaclesbv

Wat doen wij?

Overcoming Obstacles is meer dan een survivalrun trainingslocatie. Wij gebruiken de hindernissen in combinatie met functionele krachtoefeningen om zowel jeugd als volwassenen te helpen hun doelen te bereiken.

Onze oorsprong is SURVIVALRUN. Onze sport. Een geweldige sport. Misschien wel de MEEST COMPLETE SPORT. In ieder geval de MEEST SPEELSE SPORT. Een sport die ons STERKER heeft gemaakt.  Zowel FYSIEK als MENTAALAls ATLEET, maar ook als PERSOON.

Maar wij vinden het ook belangrijk deze sport continu aan te vullen met andere elementen. Elementen als MOBILITEIT, FUNCTIONELE KRACHTTRAINING en HIGH INTENSITY WORKOUTS vinden wij belangrijk om een goede fundering aan belastbaarheid en kracht te leggen.

Door hierin veel te variëren, streven wij er continu naar om niet alleen de MEEST COMPLETE, maar ook de MEEST LEUKE EN GEZELLIGE training aan te bieden

Jeroen Bolks

Hoofdtrainer volwassenen

Survivalrun heeft mijn leven veranderd. Ik kwam in 2012 als lange slungel op mijn eerste training. Ik dacht eerst dat het niks voor mij was, maar ik werd verliefd op de sport en de sfeer. Ik had nooit gedacht dat ik mezelf ooit atleet zou noemen, laat staan dat ik me kon meten met de beste survivalrunners van Nederland. Toch werd ik steeds beter en heb ik dat niveau mogen bereiken.

Maar ik raakte helaas geblesseerd. Mijn lichaam was niet in staat de belasting van de enorm zware trainingen en wedstrijden te verwerken. Ik realiseer me nu dat het bouwen aan een sterke basis essentieel is voor iedereen die het beste uit zichzelf probeert te halen. Dat hoeft absoluut niet saai te zijn!


Certificaten en diploma's
- Basis trainer survivalrun
- Bachelor of Sports
- EHBO

Niels Wieringa

Hoofdtrainer JeugdCertificaten en diploma's
- Basis trainer survivalrun
- Bachelor of Social Work
- EHBO

Matthias

Trainer

Ik wil jou graag enthousiasmeren en leren hoe tof survivalrun is. Sport is een fantastische uitlaatklep, maar kun je ook gebruiken om angsten te overwinnen. Geloof me, ik kan erover meepraten.


Mijn trainingen zijn functioneel en gericht op de kwaliteit van de verschillende bewegingen die we gaan doen. Daarbij vergeet ik nooit dat plezier het allerbelangrijkste is en ik wil jou laten zien dat je dat hier kan vinden.


Wil je persoonlijke begeleiding om een persoonlijk doel te bereiken? Dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. In een gesprek loop ik dan graag de mogelijkheden met je door. Tot ziens op de survivalrunbaan!

Certificaten en diploma's
- Trainer A Calisthenics
- Trainer B Calisthenics – november 2021 (personal trainer)